Landsmøde 2017

i Aarhus

Lørdag den 25. november 2017
kl. 12 – 18
Kom og vær med!

LGBT Danmark, Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, har fornøjelsen af at invitere dig til Landsmøde 2017.

Landsmødet er foreningens øverste myndighed, og her gennemgås beretningen for det foregående år, arbejdsprogram for det kommende år og sidst vælges foreningens ledelse.
Har du forslag, som du gerne vil have behandlet på landsmødet, skal de være landsledelsen i hænde senest fredag den 27. oktober. Det kan du gøre enten via brev til sekretariatet LGBT Danmark, Postboks 1023, 1007 København K eller via email til lgbt@lgbt.dk.

Alle bilag til landsmødet vil være tilgængelige her på siden den 11. november.

Sted: Viby Gymnasium, Søndervangs Alle 45, 8260 Viby

Som noget nyt har landsledelsen i år arrangeret mulighed for fælles bustransport mellem København og Aarhus. Prisen er kr. 100 og billetten vil være en returbillet med ud- og hjemtur samme dag (der kan ikke købes enkeltbilletter). Der er et begrænset antal billetter til bussen, og ønsker du at benytte dette tilbud, SKAL der bestilles billetter til bussen på forhånd.

Billetterne er til salg via Billetto.

Vælger du i stedet at overnatte i Aarhus har vi fået en aftale med Wake Up Aarhus, hvor man kan overnatte for kr. 600 pr. nat på et enkelt værelse eller kr. 700 for et dobbeltværelse. Værelserne kan afbestilles ind til 4 dage før ankomst.

Du skal bestille værelse på deres hjemmeside.

Landsmødedokumenter:

Landsmøde 2017

Årsregnskab 2016 LGBT Danmark

Beretning 2017

Referat fra landsmødet: 

Vel mødt

Landsledelsen