Nye Covid-19 restriktioner – det betyder de for LGBT+ Danmarks tilbud

I lyset af den seneste udvikling i smitten med Covid-19, har regeringen indført en række restriktioner for at inddæmme smittespredningen. De nye Covid-19 restriktioner betyder, at vi i LGBT+ Danmark er nødt til at aflyse alle vores arrangementer med fysisk fremmøde fra dags dato og frem til 3. januar i København og Aarhus. Vores tilbud i andre byer uden for de 38 berørte kommuner kan godt holde åbent.

Rådgivningerne i København og Aarhus har åbent på telefonerne, mail og chat i vores sædvanlige åbningstid om torsdagen kl. 18-20. Vi er dog desværre nødt til at lukke for personligt fremmøde til rådgivningerne i både Aarhus og København frem til 3. januar.

Det er med virkelig tungt hjerte at vi aflyser tilbuddene i København og Aarhus, men vi er nødt til at passe på hinanden, og vi tager regeringens udmeldinger meget alvorligt. Vi ved, at mange LGBT+ personer har brug for tilbud og fællesskaber, og at det for mange er tunge og mørke tider. Derfor håber vi på, at I rykker endnu tættere sammen online og sørger for at række ud til hinanden i miljøerne.

Pas på hinanden derude.